Dzień 21: Kostaryka El Mango KLARO
- Cophi Solutions
- 4 godziny temu
- 1 minut(y) czytania
Dwudzieste pierwsze okienko przenosi nas prosto do tropików - takich prawdziwych, soczystych, z zapachem owoców unoszącym się w powietrzu. Ta Kostaryka z regionu Brunca, Chirripó, w obróbce Full Honey Anaerobic, to czysta egzotyka w świątecznej filiżance. Odmiana Catuai daje tu profil pełen ananasu, mango i wanilii - jak świąteczny kompot, tylko że teleportujący nas gdzieś między palmami. Obróbka honey + fermentacja anaerobowa dodają kremowej słodyczy i głębi, dzięki czemu każdy łyk smakuje jak małe wakacje w środku grudnia. Region: Kostaryka, El Mango - Brunca, Chirripó Odmiana: Catuai Obróbka: Full Honey Anaerobic Nuty smakowe: ananas, mango, wanilia Palarnia: Klaro, tej kawy już nie ma ale jest dużo innych i dobrych





















Komentarze