top of page

Cafelito Cofffee Co.

We do what we do, because we love doing what we do. Shooby doo!

 

Just like people, all coffees are unique. Our passion is sharing that with you. Whether its for pourovers or espresso, as a single origin or a blend of a few - flavor and consistency  are our driving force.

Coffee is not a destination, but rather a journey.

Glad to share this trip with you together. 

See you soon. 

Kawiarnie Cafe Central

Warszawa
Hoża 58/60
Solec 81

Górczewska 17
Lwowska 2a

Kontakt

Co.Phi Uri Wollner

ul. Rosy 3,

02-996 Warszawa

NIP: 9512311386

tel. 513 422 908

Dzień 21: Kostaryka El Mango KLARO

Dwudzieste pierwsze okienko przenosi nas prosto do tropików - takich prawdziwych, soczystych, z zapachem owoców unoszącym się w powietrzu. Ta Kostaryka z regionu Brunca, Chirripó, w obróbce Full Honey Anaerobic, to czysta egzotyka w świątecznej filiżance. Odmiana Catuai daje tu profil pełen ananasu, mango i wanilii - jak świąteczny kompot, tylko że teleportujący nas gdzieś między palmami. Obróbka honey + fermentacja anaerobowa dodają kremowej słodyczy i głębi, dzięki czemu każdy łyk smakuje jak małe wakacje w środku grudnia. Region: Kostaryka, El Mango - Brunca, Chirripó Odmiana: Catuai Obróbka: Full Honey Anaerobic Nuty smakowe: ananas, mango, wanilia Palarnia: Klaro, tej kawy już nie ma ale jest dużo innych i dobrych

Komentarze


bottom of page